Kuskunkıran Ortaokulu

WEB https://kuskunkiranortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Kuskunkıran Köyü/Çaldıran/VAN
VİZYON : Biz Kuskunkıran İlköğretim Kurumları çalışanları olarak öğrencilerimizi, Bilgi Çağının gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin şekilde kullanımını sağlayan; öğrenmeyi temel gereksinim olarak kabul eden; Türk Milletinin millî, ahlakî, insanî, manevî ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş vatandaşlar yetiştirmektir.
MİSYON : Biz Kuskunkıran İlköğretim Okulu çalışanları "her öğrenci öğrenebilir" ilkesinden hareketle öğrencilerin ruhsal ve bedensel gelişimine uygun eğitim vererek; çağdaş, bilimsel, yeniliklere açık, 21. Yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek düzeyde başarılı, kendini özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Öğretim
Saatler : 08.30 - 14.50
Servis : Var.
Ulaşım : İlçe merkezinden servis bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Van iline 112 Km Çaldıran ilçesine 8 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuzda derslik sistemi vardır.Her branşa ait derslikler vardır.